Content strategie

Uitbesteden aan een specialist

Wil jij lokaal vindbaar worden gemaakt?

Meer potentiële leads krijgen naar uw website klinkt als muziek in de oren! Marketify is uw partner en helpt u graag hiermee.  

  • Maandbudget vanaf €199,-
  • Persoonlijk aangewezen Marketify specialist
  • Looptijd van 6 t/m 12 maanden
  • Altijd resultaat!

Groeien

We willen graag bedrijven helpen om te groeien. Door middel van onze diverse flexibiliteit zijn we van mening dat het gegarandeerd effect zal opleveren.

Communicatie

Open communicatie is van belang voor een optimale samenwerking. Wij houden ervan om onze partners op de hoogte te houden om misverstanden te voorkomen.

Doelgericht

Marketify heeft een visie en missie verwoord dat praktisch voor elke partner een toegevoegde waarde heeft. Wij laten niet los todat we onze doelen hebben behaald.

Onze verhalen

Content strategie

Zonder een content strategie zult u niet de juiste bezoekers naar uw site trekken. Waarom? Met een content strategie weet u wie uw doelgroep is. U weet tevens op welke zoekwoorden u gezocht wilt worden. 

En het allerbelangrijkste is dat u tijd bespaart! U  zorgt voor een optimale structuur naar uw website. 

Bepaal u doelen

Heeft u geen doel of strategie dan zal het aardig mislopen. U moet uw doelen scherp vaststellen en vooruit kijken wat u er mee wilt bereiken.

  • Hoe vergoot ik mijn naamsbekendheid?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik meer traffic (bezoekers) naar mijn website krijg? 
  • Het genereren van potentiële leads

Al deze aspecten spelen een grote rol in de content strategie.

Maak u doelen meetbaar

Zodra u antwoorden hebt van uw doelen is het tijd om ze meetbaar te maken. Hoe wil ik dat bereiken en wat moet ik ervoor doen? Een klein voorbeeld: Facebook is een grote platform en miljoenen mensen zitten uren erachter. Een advertentie plaatsen kan geen kwaad, en gegarandeerd dat ze erop klikken. Maar hoe lang houdt u dat vol?

Een advertentie plaatsen op Facebook kost geld. Om dit gestructureerd te laten lopen moet u per dag paar keer een advertentie plaatsen. Is het niet verstandig voor een plan B? 

Definieer u doelgroep

U wilt uiteraard wat vertellen over uw bedrijf/organisatie maar hoe wilt u dat doen? U moet goed weten wat u klant wilt weten en wat zij willen horen. Om daarachter te komen is het belangrijk om u te verdiepen in uw doelgroep, u moet ze leren kennen om de behoefte aan hun te kunnen geven.

Marketify kan u hierbij helpen om de juiste stappenplan te kunnen uitwerken. Voor vragen of opmerkingen mag u gerust contact opnemen!

Bepaal u type content

Content is cruciaal en u bezoekers moeten weten wat ‘jij’ voor hun kunt doen. U kan spullen verkopen maar ook diensten verkopen. Het is maar net waar uw passie ligt. Wat wij adviseren is dat u niet een content moet gaan kiezen vanwege de ‘hype’ ervan.

Iets wat nu een hype is kan morgen in de soep lopen. Kies daarom een content uit waar jij als persoon veel kennis over hebt en wat jij goed kan uitoefenen.

Acuut uw content strategie uitbesteden?

Met al onze diensten kunt de content strategie van uw website of webshop uitbesteden aan ons. Uw strategie zorgt voor meer optimale structuur in uw website en u zult geen potentiële bezoekers mislopen! Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen via de mail: info@marketify.nl of telefonisch: +085 016 1107