Onze diensten

Marketify zorgt ervoor dat uw eindbestemming bereikt wordt

Linkbuilding

Links

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Artikel blog marketing

Persberichten verspreiden

Presentatie

Bedrijf presentaties

Wat is SEO?

Wij analyseren u website op 70 verschillende punten. Zo kijken we naar gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor zoekmachines. Zoekmachineoptimalisatie is het belangrijkste aspect voor de vindbaarheid van u site. Hoog scoren in Google is voor iedere ondernemer belangrijk en met name de eerste plekken bij de belangrijkste zoekwoorden. Bij een samenwerking met Marketify wordt uw doelstelling behaald.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden zorgt er voor dat Google of een andere zoekmachine meer waarde gaat toekennen aan uw pagina’s. Wanneer anderen de pagina relevant genoeg vinden om naar te linken dan is deze ook relevant genoeg om goed te scoren in de zoekmachine. De juiste implementatie van de techniek en
de teksten zorgt meestal al direct voor een positiestijging.

Artikel blog marketing

Artikel marketing is een vorm van internet marketing waarbij uw artikelen op zoveel mogelijk plekken op het internet worden gepubliceerd. Via deze artikelen krijgt u dan bezoekers door een link naar uw website onder elk artikel te vermelden of eventueel door enkele woorden in uw tekst klikbaar te maken naar uw website.

Presentatie

Een bedrijfspresentatie is een goede vorm om het imago van uw bedrijf te introduceren. Een krachtige presentatie inspireert, geeft vertrouwen en geeft succes. Is er bijvoorbeeld bij een belangrijke salespresentatie in PowerPoint of Prezi nodig, of is een pakkende video verstandiger? Of verwacht men bij een persconferentie een informatieve presentatie? We helpen u graag.

Over ons

Veelgestelde vragen

Wij denken mee over marktpositie en branding. Wij optimaliseren uw online marketing en zorgen ervoor dat u op internet via de juiste clicks beter en sneller gevonden wordt en we combineren dit met de juiste diensten.

Wat wij doen, en hoe wij werken is gespecialiseerd, maar het is absoluut geen geheim. Wij bieden u totale transparantie in uw eigen online linkbuilding campagnes. Onze aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijkheid, betrokkenheid, flexibiliteit en snelheid.

Met een goede zoekmachine optimalisatie kan uw website voor meer leads/verkopen zorgen en dus meer omzet. Zoekmachine optimalisatie (online marketing) is een proces wat continu loopt, u kunt er namelijk van uit gaan dat uw concurrenten niet stil zitten, Marketify neemt graag de taak van zoekmachine optimaliseren voor langere tijd uit handen.

Wij werken met een simpele dashboard waar u 24/7 toegang tot hebt. Hierin houden we alle gegevens bij zodat het voor jullie goed overzichtelijk is. We houden u tevens elke maand up-to-date wat de resultaten daarvan zijn. Bij ons mag u altijd achter onze schouder meekijken, we snappen al te goed dat u graag ziet waarin uw marketingbudget investeert.

Wij streven naar een succesvolle samenwerking

Direct aan de slag?

small_c_popup.png

Laten we een praatje maken

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?