Hoger in Google

Meer bezoekers naar je website

Wilt u lokaal vindbaar worden gemaakt?

Meer potentiële leads krijgen naar uw website klinkt als muziek in de oren! Marketify is u partner en helpt u graag hiermee.  

  • Maandbudget vanaf €199,-
  • Persoonlijk aangewezen Marketify specialist
  • Looptijd van 6 t/m 12 maanden
  • Altijd resultaat!

Groeien

We willen graag bedrijven helpen om te groeien. Door middel van onze diverse flexibiliteit zijn we van mening dat het gegarandeerd effect zal opleveren.

Communicatie

Open communicatie is van belang voor een optimale samenwerking. Wij houden ervan om onze partners op de hoogte te houden om misverstanden te voorkomen.

Doelgericht

Marketify heeft een visie en missie verwoord dat praktisch voor elke partner een toegevoegde waarde heeft. Wij laten niet los todat we onze doelen hebben behaald.

Onze verhalen

Wat is SEO?

In het hedendaags is elk bedrijf/organisatie geneigd om met linkbuilding te werken. Het legt een goede fundering voor uw vindbaarheid in Google. Onze organisatie heeft daarvoor de juiste elementen en uitvoeringen. 

We werken: open, transparant, klantgericht, doelgericht en streven naar de kwaliteit van onze partners. Wilt u goed scoren in Google? Dan kan een SEO Specialist u helpen!

3 pijlers van seo

Google’s doel is om de beste pagina over een bepaald onderwerp te tonen wanneer een gebruiker op zoek gaat naar deze informatie. 

In het kort zijn deze ranking factoren op te delen in drie pijlers:

  • Techniek – Is de pagina veilig te bezoeken? Laadt de pagina snel? Is het design responsief? Is er een sitemap voorhanden en is robots.txt goed ingesteld?

 

  • Content – Sluit de content aan bij de zoekintentie van de gebruiker? Is deze relevant, waardevol en verrijkt met afbeeldingen en video? Wordt er correct gebruikgemaakt van (tussen)koppen? Is de leesbaarheid fijn en zijn meta-tags goed ingesteld?

 

  • Autoriteit – Hoe lang bestaat de website al? Hoeveel wordt er door andere websites verwezen naar jouw website, door middel van links?

Hoger in google met SERP

Gebruikers van Google typen een zoekwoord in de zoekbalk in en de zoekmachine toont vervolgens de resultaten voor dit zoekwoord in de SERP – de Search Engine Result Page.

Door op te vallen in de SERP zorg je dat bezoekers eerder op jouw resultaat klikken. Marketify heeft zijn eigen manieren om hieruit optimaal resultaat te halen.

Lokaal scoren

Een klein zoekwoord met een hoog maandelijks zoekvolume kent meestal veel concurrentie. Het is immers een lucratief zoekwoord waar veel concurrenten graag op gevonden willen worden om gratis verkeer richting hun website te genereren.

In een erg verzadigde markt is lokaal hoog scoren in Google is dan vaak makkelijker.

Professioneel én conversiegericht design

Zodra wij uw webpagina’s geoptimaliseerd hebben op basis van relevante en strategisch gekozen zoekwoorden, is het tijd om eens kritisch te kijken naar de opmaak van u website en de onderliggende webpagina’s.

Een professioneel ogende websites zal meer vertrouwen wekken bij bezoekers, dan een website die van slechte code uit elkaar valt of een ouderwets design hanteert.

Acuut uw SEO uitbesteden?

Wij zijn bereid om met u in zee te gaan voor een succesvolle samenwerking. Enerzijds blijft SEO een vakgebied waar u enige tijd voor moet hebben, om optimaal resultaat te boeken. Met SEO uitbesteden aan een specialist doet u dat ook zeker goed!

Het team van Marketify helpt u graag om succes te behalen en te helpen met uw zoekmachine optimalisatie voor uw website. SEO uitbesteden aan een professioneel bureau? Neem contact op!