Technische optimalisatie

Uitbesteden aan een specialist

Wil jij lokaal vindbaar worden gemaakt?

Meer potentiële leads krijgen naar uw website klinkt als muziek in de oren! Marketify is uw partner en helpt u graag hiermee.  

  • Maandbudget vanaf €199,-
  • Persoonlijk aangewezen Marketify specialist
  • Looptijd van 6 t/m 12 maanden
  • Altijd resultaat!

Groeien

We willen graag bedrijven helpen om te groeien. Door middel van onze diverse flexibiliteit zijn we van mening dat het gegarandeerd effect zal opleveren.

Communicatie

Open communicatie is van belang voor een optimale samenwerking. Wij houden ervan om onze partners op de hoogte te houden om misverstanden te voorkomen.

Doelgericht

Marketify heeft een visie en missie verwoord dat praktisch voor elke partner een toegevoegde waarde heeft. Wij laten niet los todat we onze doelen hebben behaald.

Onze verhalen

Technische optimalisatie

De technische optimalisatie wordt regelmatig onderschat terwijl het eigenlijk een fundering is van uw website of webshop. Het zit namelijk zo, als u website technisch niet goed in orde is wordt het steeds lastiger om het te corrigeren. Er zijn verschillende aspecten die hierbij een rol spelen.

Neem acuut contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of lees meer over de technische optimalisatie van uw website.

Crawlers

Een crawler zorgt ervoor dat de pagina’s van uw website worden geïndexeerd. Met als doel om te kunnen bepalen welke pagina’s wel relevant zijn en welk pagina’s niet.

De crawler gaat de content van u website regel voor regel af. Komt een crawler een link tegen die betrokken is met een ander link, dan volgen ze die. Hierdoor is het erg belangrijk om een goede interne linkstructuur en de aanwezigheid van u sitemap te hebben.

XML SITEMAP

Een XML sitemap kunt u associëren als een inhoudsopgave van een boek. Het is de indeling van uw website in één oogopslag. Met een bestand waar alle URL’s van de website in worden vernoemd.

Het is een grote voordeel voor uw website of webshop omdat de nieuwe pagina’s sneller worden en opgepikt en uiteindelijk worden getoond in de zoekmachines.

Websitesnelheid

Een snelle website zonder enige vertraging is altijd erg fijn voor een bezoeker. Google vindt bezoekerservaring erg essentieel en hecht hier veel waarde aan. Het draagt tevens aan een prettige bezoekerservaring en u hebt niet de kans dat mensen verdwijnen van uw website en nooit meer terugkomen.

Marketify kent enige plug-ins & tools die hierbij uw laadtijd van u website zullen verbeteren. 

Websitestructuur

De websitestructuur moet passend en niet al te moeilijk zijn. Als u geen goede websitestructuur hebt kunnen bezoekers zich hieraan ergeren. Voorbeelden hiervan zijn: uw navigatie (menu-balk), categorieën lijst, footer, header etc.

Dit allemaal wordt in combinatie gebracht met linkbuilding uitbesteden om de interne links op uw website te optimaliseren. Het is erg essentieel voor uw Google ranking.

Acuut uw Technische optimalisatie uitbesteden?

Markeitfy zorgt voor u een technische geoptimaliseerde website. Onze seo specialisten brengen goede indexering, een heldere websitestructuur en een razendsnelle websitesnelheid. Neem daarom direct contact op en bespreek de mogelijkheden met een specialist!