Website laten maken vanaf € 499,-

WordPress/Elementor website

Vindt u het ook niet geweldig om zelf uw website te beheren nadat het in elkaar is gezet door een webdesigner? Bij Marketify kan dat! Met WordPress of Elementor bent u onafhankelijk, u kunt uw aanbod in producten op uw website wijzigen, extra pagina’s maken, teksten toevoegen of afbeeldingen uploaden.

 

Met de ideale plug-ins en gebruiksvriendelijkheid bent u voorzien met een fantastisch CMS.

 

Marketify bouwt uw website geheel op vanuit WordPress & Elementor, zodat u deze na oplevering ook geheel zelf kunt beheren. Lees direct verder over het laten maken van een WordPress website door ons bureau.

Website laten maken

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Deze aspecten hebben tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Zelf beheren

Ieder website is gemakkelijk te beheren. Uw website wordt opgeleverd in: WordPress, Elementor. Enerzijds wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Een webdesign is allemaal leuk en aardig maar hoe zit het met de technische optimalisatie? Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. Marketify voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Buttons/CTA

Een website zonden enige call-to-actions (cta) is niet onze werkwijze. Als wij aan de slag gaan met maken van een website, willen wij het 100% operationeel af hebben. Buttons en cta's zijn ideaal voor uw diensten of interne linkjes die verwijzen naar andere pagina's.

WordPress/Elementor website

Elementor is een page builder. Met deze page builder kunt u live pagina’s bouwen. Dat wil zeggen dat u niet in een schema blokken neerzet, maar dat u meteen ziet wat u doet. Het is ideaal & gemakkelijk. Elementor levert u een uitgebreide bibliotheek met templates. Op die manier kun u snel een vooraf ontworpen ontwerp toevoegen aan uw website. De meegeleverde ontwerpen zien er professioneel uit.

Het is automatisch geschikt voor mobiele apparaten en het heeft een uitgebreide documentatie. Er zijn genoeg mogelijkheden in Elementor het is namelijk niet alleen bedoeld voor website’s maar ook voor WooCommerce. Veel verschillende modules zijn tevens beschikbaar en dat maakt het werken fijner en leuker. Want er is keuze zat, u raakt nooit verveeld.

De werkzaamheden die WordPress biedt

WordPress biedt uiteraard gebruiksvriendelijk maar heeft daarnaast ook talloze opties om de functionaliteit te verbeteren. Plug-ins zijn makkelijk te installeren op WordPress en dit CMS herkent de meeste plug-ins.

Dit betekent dat onze webdesigners alles eraan gaan doen om uw website zo goed mogelijk te bouwen. U heeft de vrijheid om precies te vertellen wat voor een website u wilt hebben. Ons bureau heeft als volgt alle benodigdheden en middelen in huis om uw website te maken. Zo kunnen wij een prettige samenwerking aangaan.

Marketify

Een greep uit onze portfolio

Over vewn

Vewn (voor elk wat nieuws) is een online nieuwsplatform dat dagelijks uniek geschreven artikelen plaatst. Daarnaast verzorgen ze ook artikel marketing. De categorieën lijst van Vewn is erg divers. U kan van alles lezen op hun site. 

Pricing

Webdesign Basis

499,-
 • Website builder (Elementor & CMS WordPress)
 • Responsive Design
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Advies van Marketeer
 • Complete website

Webdesign advanced

699,-
 • Website builder (Elementor & CMS WordPress)
 • Responsive Design
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Advies van Marketeer
 • Complete website
 • Wordpress, Elementor cursus 1 uur
Populair

Webdesign op maat

999,-
 • Website builder (Elementor & CMS WordPress)
 • Responsive Design
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Advies van Marketeer
 • Complete website
 • Wordpress, Elementor cursus 2 uur
 • Integratie slider & popups
Eigen beheer

Eigen beheer

Zodra onze webdesginers klaar zijn met het maken van uw website, krijgt u de volledige regie in handen. Dit betekent dat u vanaf dat moment uw website in eigen handen heeft

WordPress & Elementor zijn de middelen om uw website te onderhouden om zelf aanpassingen te maken. U bent niet meer afhankelijk van het afronden van het project.

De keuze van ondernemers gaan vaak naar WordPress hiervoor. Vanwege het gemak van een volledig functionerende website, zonder dat ze de service nodig hebben van anderen. Dit geldt ook voor Elementor, het is een nieuw page-builder maar het is erg gemoderniseerd. Gemakkelijk en simpel voor iedereen.

Kom in gesprek met een expert van Marketify en leg uw wensen voor of vraag direct een offerte aan.

Een professionele website laten maken

Heeft u een website nodig? Geen nood, Marketify maakt voor u een uniek en effectieve website via WordPress, Elementor. Op maat gemaakt webdesign is onze één specialiteiten en we helpen u graag hiermee verder.