Onze werkwijze

Zo pakken we onze werkwijze aan!

Wij zijn gespecialiseerd uit diverse diensten in online marketing. Het is erg uitgebreid en onze team van Marketify heeft daarom hun eigen specialisme. SEO, webdesign, artikel blog marketing, bedrijfspresentaties. Een marketingmiddel die voor elke website zijn toegevoegde waarde kent. Dat zijn wij!

Succes in 5 stappen

Onze werkwijze

Stap 1: onderzoek

Een strategie zonder onderzoek is dweilen met de kraan open. Uiteraard gaan we hiermee starten. In eerste instantie maken we een 0-meting, dit betekent dat we in kaart gaan brengen op welke posities u staat. Hoe uw concurrenten het doen is tevens essentieel, via welke pagina’s bezoekers komen en welke zoekwoorden het beste zijn om in te zetten. Zodra dat is afgerond gaan we naar aanleiding van onze checklist alle technische aspecten van uw website nauwkeurig onderzoeken, zodat we zeker weten dat alles klopt voordat we een strategie en plan van aanpak inzetten!

Stap 2: strategie & planning

Met de juiste werkzaamheden en juiste taken die opgepakt moeten worden zorgen wij voor een optimale samenwerking. We maken een planning: wie gaat welk onderdeel wanneer verwerken. Met onze diverse kanalen zoals: SEO, Webdesign, Artikel blog marketing, Bedrijfspresentaties, zorgen wij voor een goede resultaat. KPI's houden we tevens scherp in de gaten. Vanaf het eerste moment dat wij beginnen met uw campagne, weet u wanneer en wat u kan verwachten.

Stap 3: implementatie

Nadat alles besproken en gecontroleerd is kunnen we aan de slag. Alle technische aspecten worden naar aanleiding van onze checklist nagegaan. Op basis hiervan zullen we uw website optimaliseren en vindbaar maken in Google.

Stap 4: management & optimalisatie

Dagelijks nemen onze specialisten uw campagnes onder de loep, en waar nodig optimaliseren voor het beste resultaat.

Stap 5: rapportage

Het is altijd fijn als u op de hoogte wordt gehouden met een maandelijks rapportage, dat is wel zo geruststellend. Duidelijk en effectief!

Elkaar goed leren kennen

Ons intakeproces

Marketify werkwijze

Elkaar écht leren kennen

Een effectieve samenwerking zorgt voor een optimale resultaat. Daarom vinden we het belangrijk dat iedere specialist die met jullie merk te maken krijgt, het juiste gevoel heeft met de opdracht. Dus stellen we jullie graag aan elkaar voor in een intakeproces. Zo leren jullie meteen onze team kennen en bespreekt u de laatste details direct met de specialisten.

Groeien

We willen graag bedrijven helpen om te groeien. Door middel van onze diverse flexibiliteit zijn we van mening dat het gegarandeerd effect zal opleveren.

Communicatie

Open communicatie is van belang voor een optimale samenwerking. Wij houden ervan om onze partners op de hoogte te houden om misverstanden te voorkomen.

Doelgericht

Marketify heeft een visie en missie verwoord dat praktisch voor elke partner een toegevoegde waarde heeft. Wij laten niet los todat we onze doelen hebben behaald.