Zoekmachine Optimalisatie

Uitbesteden aan een specialist

Wilt u lokaal vindbaar worden gemaakt?

Meer potentiële leads krijgen naar uw website klinkt als muziek in de oren! Marketify is uw partner en helpt u graag hiermee.  

  • Maandbudget vanaf €199,-
  • Persoonlijk aangewezen Marketify specialist
  • Looptijd van 6 t/m 12 maanden
  • Altijd resultaat!

Groeien

We willen graag bedrijven helpen om te groeien. Door middel van onze diverse flexibiliteit zijn we van mening dat het gegarandeerd effect zal opleveren.

Communicatie

Open communicatie is van belang voor een optimale samenwerking. Wij houden ervan om onze partners op de hoogte te houden om misverstanden te voorkomen.

Doelgericht

Marketify heeft een visie en missie verwoord dat praktisch voor elke partner een toegevoegde waarde heeft. Wij laten niet los todat we onze doelen hebben behaald.

Onze verhalen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wilt u zoekmachine optimalisatie voor uw website uitbesteden aan een professioneel bureau? Dan verbind u Marketify in als de specialist in zoekmachine marketing voor uw website of webshop!

Zoekmachine Optimalisatie is in het hedendaags niet meer weg te krijgen van het internet. Praktisch bijna iedereen maakt gebruik van Google. SEO is een vorm van zoekmachine marketing (optimalisatie voor het organische gedeelte van Google). Door het kiezen van uitbesteden aan een bureau, bespaart u zelf tijd en laat u het werk achter voor de specialisten! U krijgt een doorlopende en structurele stroom naar uw website, wat uiteindelijk zorgt voor nieuwe bezoekers.

Zoekmachine optimalisatie bureau met specialisten!

Voor het uitbesteden aan zoekmachine optimalisatie doet u dat bij Marketify! Onze bureau beschikt over diverse diensten en we staan altijd hiervoor paraat. In eerste instantie neemt één van onze specialisten uw wensen hierin op: wat is uw budget, op welke schaal wilt u zoekmachine optimalisatie uitbesteden, wat is de concurrentie binnen uw markt en wat zijn de doelstellingen?

Wanneer alles concreet en tevens besproken is wordt een specialist aangewezen. U krijgt maandelijks een rapportage van onze resultaten en de voortgang van uw Website of Webshop.

SEO optimalisatie onderzoek

Bij het uitbesteden aan zoekmachine optimalisatie is het onze taak om ons te verdiepen in de materie en in uw markt. We willen natuurlijk de plank niet misslaan en zoeken naar de kansen van uw bedrijf. We analyseren wie de concurrenten zijn en we verwerken dit uiteindelijk in een overzicht.

Op welke zoekwoorden wilt u gevonden worden? Wat zijn de meest interessante zoektermen? Deze vragen worden allemaal besproken wanneer we in contact zijn gekomen, we zouden geen professionele marketing bureau zijn als hieruit niet een helder plan van aanpak zou volgen.

Technische zoekmachine optimalisatie

Zodra het goedgekeurd is kunnen we vervolgens daadwerkelijk aan de slag met zoekmachine optimalisatie en kunt u dit uitbesteden. Het meest verstandigst is dat u website technisch in orde is, hiermee bedoelen we: de snelheid van uw website, data, html, ranking. 

Dit allemaal zorgt ervoor dat uw website of webshop 100% functioneert in Google en volgens de richtlijnen.

Content Strategie

Als de SEO optimalisatie van de techniek gecheckt en goedgekeurd is kunnen we ons focussen op een ander belangrijke onderdeel dat u bij ons kan uitbesteden, namelijk: content strategie. Onze specialisten gaan aan de slag welke zoekwoorden en zoektermen het meest relevant is voor uw website of webshop. Op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden gaan wij plaatsen en optimaliseren

Hierbij kijkt ons bureau naar de zoektermen wat het meest wordt gezocht. Het is namelijk erg essentieel dat we de juiste zoekwoorden meenemen naar uw website of webshop. Op basis daarvan wordt u op gezocht.

Acuut uw Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Met al onze diensten kunt de zoekmachine optimalisatie van uw website of webshop uitbesteden aan ons. Uw zoekmachine specialist helpt u door het proces een en zorgt dat u met uw bedrijf binnen de kortste keren bovenaan in Google komt te staan!